söndag 20 mars 2011

New Year 2009/2010

Det här var verkligen det värsta nyårs firandet jag någonsin haft och det är tack vare Voldemort hela vägen! Dagen började med att hennes mamma tjatade på mig att vi skulle vara där redan klockan 3 på eftermiddagen för att äta middag :S (WTF äta redan då när det är nyår??) då väntar man tills sent på kvällen för att man ska vara uppe länge ju (IDIOT -.-'!!).. Vi sa att vi kommer när vi kommer, vilket var runt 7 tiden istället, då fick vi torr jävla äcklig kyckling med någon sås och ris till.. 

Som Dödsätare ll skrev så var hon redan lite sur för att vi hade fikat med två tjejer som hon avskydde då (redan då kallade vi oss dödsätare, då vi inte fick göra någonting utan hennes tillåtande först), men det sket vi ju i :D..

Klockan började närma sig 9-10 tiden och då får vi sms från dessa tjejer att dom står utanför hennes terass och vi två sitter i Voldemorts stinkade rum som två fångar och smsar och ber dom drar därifrån för att inte låta helvete bokstavligt talat bryta loss! Men innan vi vet ordet av det så flyger hon ut och skriker som en dåre på dom och hotar dom med dittan och dattan, då sitter vi två dödsätare i deras nasty soffa och hinkar våran dricka som vi hade med oss.. När hon sen kommer tillbaka så är hon lite lugnare och blir full på en cider -.-!

Sen går hon in på sitt rum och börjar gråta och föra ett jävla liv om att vi två inte skulle vilja vara där.. Att vi bara var där för att vara snäll mot henne.. Hon sätter sig där i sin säng och Dödsätare ll står brevid, där sitter hon och häver ut sig det ena efter det andra att vi var idioter hit och dit.. Jag vänder mig om för jag var nära till gråt (av ilska), sen säger hon något som får mig att tända till.. Jag vänder mig om mot henne och skriker mina lungor ut på henne och hon får sig en riktigt utskällning av mig och hon sitter där och bara glor rätt upp och ner, hon vet inte vad hon ska säga och fick munhäfta.. Det var tur att hennes pappa hann komma för annars hade hon fått en rak jävla käftsmäll av mig! (Läs: jag brukar ALDRIG skälla ut folk).. Sen satt vi på varsitt håll resten av nyårsafton, jag och Dödsätare ll..

1 kommentar:

matilda sa...

Kolla in www.phonefashion.se där kan du köpa blingade mobilskal, färdiga modeller eller så kan du designa och blinga din egen modell!