tisdag 12 april 2011

Blogg förklaring.

Okej jag tar detta inlägget på svenska eftersom otroligt många inte fattar våran blogg -.-'
Vi är två tjejer som driver denna bloggen och vi går under alias namn.
Dödsätare ett/Tingeling och Dödsätare två/Angel.

För två år sen, alltså Februari 2009 träffade vi en tjej som heter Tezz men vi skriver hennes alias istället, Voldemort, eftersom hon passar bra i det namnet =)

Vi träffades genom Tokio Hotel här på internet innan vi träffades i verkligheten.

Idag är vi som driver bloggen bästa vänner och vi vill berätta om våran vänskap med Voldemort.

Om ni läsare går in i etiketerna >> var för sig och läser från början istället för baklänges så berättar vi om olika tidpunkter då vi alla tre umgicks från början till slut.

Kategori "Dödsätare ett" är ur Tingelings synpunkt och "Dödsätare två" är ur Angels synpunkt.

Men tillbaka till Tezz eller Voldemort rättare sagt så träffade vi henne. En energisk, vimsig och högljud tjej, klassisk Tokio Hotel Fan som super Coca Cola och klär sig som en luffare.
Efter några månader som bekanta spydde hon ut att hon var en riktigt, riktigt, riktigt god vän med Tom Kaulitz och att han började bli kär i Tingeling (alltså Dödsätare ett här i bloggen!).
Tom ville träffa Tingeling och han ville även småprata i telefon =)
Sedan blev Bill kär när han såg en bild på Angel (alltså Dödsätare två här i bloggen och Angel är hans smeknamn till henne, vilket ni förstår om ni läser från början)

Så vad bloggen handlar om är då hur Voldemort ska fixa ihop oss så att vi träffas och blir lyckliga i alla våra dagar jadda,jadda..

men
allting var ett påhitt av Voldemort. Hon känner inte tvillingarna.
Det är poängen med bloggen för hon håller fortfarande på och säger till andra fans och sina "vänner" att hon känner tvillingarna och kan fixa träffar. Allt för att behålla sina vänner.

Hon är psykiskt sjuk.

Och fattar ni fortfarande inte så snälla fråga i kommentarerna :)

1 kommentar:

Anonym sa...

varför ens lägga ner energi på att skriva en massa saker om henne när ni tycker hon e psykisk sjuk?? :S jag skulle då aldrig skriva om en psykisk sjuk människa -.-